Ανακοίνωση Αναβολής 8ου Πανελληνίου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Xαιρογιώργου-Σιγάρα Νέα Ημερομηνία: Απρίλιος 2022

Αγαπητοί Διαγωνιζόμενοι,

Ελπίζουμε εσείς και οι δικοί σας να είσαστε καλά.

Μολονότι κάναμε ό, τι ήταν δυνατό προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο 8ος Πανελλήνιος Μουσικός Διαγωνισμός Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα κατά τον Απρίλιο 2021, λόγω της πανδημίας που ταλανίζει ακόμα την χώρα μας και ολόκληρο τον κόσμο, υποχρεωνόμαστε να ανακοινώσουμε την μετάθεση του Διαγωνισμού για το 2022.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων και της σχετικής οδηγίας του Υπουργείου Υγείας, το  Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer ανακοινώνει την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του 8ου Πανελλήνιου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα.

O  Διαγωνισμός επαναπρογραμματίζεται για την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 (προκριματικός κύκλος) και το Σάββατο 16 Απριλίου 2022  (τελικός κύκλος/ ακρόαση για την κατηγορία του Βραβείου Σολίστ). Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο και στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στον Διαγωνισμό και οι οποίοι είχαν καταβάλει το ποσό της συμμετοχής τους στην τράπεζα, διατηρούν αυτομάτως το δικαίωμα συμμετοχής τους στον Διαγωνισμό του 2022, ωστόσο θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά την νέα αίτησή τους από 1η Ιανουαρίου 2022 μέχρι και την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022, αναφέροντας ότι έχουν καταθέσει στην τράπεζα την συμμετοχή τους για τον 8ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα και συμπεριλαμβάνοντας στην αίτησή τους το τραπεζικό αποδεικτικό.

Όσοι νέοι μουσικοί δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή στον Διαγωνισμό που αναβλήθηκε και επιθυμούν να λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2022, θα πρέπει από την 1η Ιανουαρίου 2022 μέχρι και την Δευτέρα 7  Μαρτίου 2022 να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής μαζί με πρόσφατη φωτογραφία, φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας ή πιστοποιητικού γεννήσεως και φωτοτυπία της τραπεζικής απόδειξης κατάθεσης συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: cherogiorgou.competition@gmail.com

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας ακούσουμε όλους τον Απρίλιο του 2022. Ευχόμαστε από καρδιάς κάθε καλό σε σας και στους δικούς σας.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer και της διοργανωτικής επιτροπής του Πανελλήνιου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα,

Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας-Σγούρδας

Πρόεδρος Δ.Σ. του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer

Ιδρυτής και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Πανελλήνιου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας  Χαιρογιώργου-Σιγάρα